Ирина Карабаджак от Молдова се похвали публично, че вече излиза с мъже. Знаем, че тя бе отхвърлена от Евгени Генчев в "Ергенът", който дори не пожела да я целуне пръв, а трябваше тя да му се нахвърли, за да не остане валат, но днес се фука с кандидати.

Карабаджак призна, че докато са излъчвали предаването в ефир, е трябвало да се крие и да не я виждат с други мъже, за да не издаде, че не е тя финалистката (знаем, че в шоуто напрежението от финала беше водещо).

Е, отдавна вече Иринка пърхала по срещи като останала очарована от последния мъж, с когото излязла. "Запознахме се покрай едни наши общи приятели и той определено ми допадна. Хубав и кадърен мъж е, с професия и стил. Вечерта, в която бяхме заедно, беше забавна и приказна, но дано да се задържи така. Ще проверим какво ще стане на втората и следващите срещи", каза Карабаджак.

Бесарабската българка целяла да провери дали въпросният наистина иска да е с нея и има намерение за сериозна връзка, или иска само да се забавляват в леглото.

"Готова съм да дам всичко от себе си за човека до мен и за любовта ни, но държа чувствата и искреността да са и от двете страни, иначе не е честно. Имала съм вече достатъчно връзки, в които са ме унижавали и малтретирали", категорична е Ирина.