Папи Ханс си навлече куп критики, след като стана ясно, че иска за свое участие космическа сума. Той не е обявил публично цените си, но вътрешни източници твърдят, че иска повече от това, което получават Преслава или Галена, дори Азис надминава по хонорар.

Това значи, че Папи иска повече от 8 бона на участие, което е скандално много, особено за изпълнител, който даже не може да пее. Чува се с просто ухо, че Папи Ханс не е певец и никога не може да стане. Той е комерсиална звезда и нищо повече.

Както е добре известно, Папи Ханс всъщност е поет, който се казва Константин Трендафилов. И в това си начинание обаче стана за смях преди 4 години във „ВИП Брадър”, когато се разбра, че не знае Белчо и Сивушка от кое произведение са.

Самочувствието на Коцето е до небесата, въпреки че има сериозни пропуски в образованието, а за пеенето да не говорим. Освен това има много беден репертоар откъм песни, а иска безумни пари за тях.

Наскоро Папи Ханс е отказал участие на мероприятие заради ниската сума, която според него му е била предложена. От агенцията за организиране на събития са потресени от наглостта и алчността на поета.

Папи винаги е бил много меркантилен, макар че се води човек  на изкуството. В Брадъра той постоянно парадираше колко голяма заплата има и с колко имоти из цяла България е. Тогава с това се опитваше да дразни подобието на мъж Валентин Кулагин.

Източник: България днес