Съпругата на Ваня Джаферович - Жени Джаферович няколко години имаше проблеми с теглото, а и не само. Тя не просто бе напълняла и не можеше да отслабне, но и се терзаеше, че коремът й, особено след второто раждане, е някак увиснал, разплут и не може да се прибере, каквото и да направи.

Затова и тя реши да се подложи на операция за отстраняване на излишната мазнина и "стягане", което се прави иновативно по оперативен път. Първият резултат обаче не й се понрави и затова тя се подложи на втора хирургична намеса. Тъпо и упорито, шегуват се нейни познати, но ето, че упорството й даде добър резултат.

Евгения Джаферович най-после се хареса и реши да се изтипоса в мрежата, за да се похвали и... има защо. Наистина се е получило не просто добре, а чудесно - коремът й го няма накакъв, прибран е, почти залепен за гърба, а по него се вижда и ясно изразен релеф.

Сигурни сме, че сега куп дами ще луднат да събират пари, за да си направят същата интервенция, която обаче не само е скъпа, но не е и "вечна". След този ефект, който виждате, трябва да се храните нормално и то постоянно, както и да тренирате.

В противен случай отново ще натрупате мазнинки и паласките и увисналото коремче ще се завърнат. Дано и Евгения не се отпусне.

Източник: Crimesbg.com