Седмици минаха от телевизионния финал на "Ергенът", а тройно повече от реалния му край и снимките в Гърция. Борещата се за сърцето на Алек Младенов - Магдалена Томова обаче още не може да забрави обидата и унижението и не мирясва.

Докато Надежда Вишева преди дни заяви, че би дала втори шанс на Алек, защото, видиш ли, много обичала да раздава втори шансове, то Маги е с по-силен и изявен характер. Тя не само не прощава на синковеца, но и го презира, което не крие...

В поредното свое интервю, Магдалена заяви, че Алек е студен, зъл и едва ли не социопат, който не се вълнува от чувствата на околните. Тя каза, че след предаването е гледала и още гледа изявите му, като има усещането, че пред нея седи някакъв зъл двойник на онзи Алек, който я заблуждавал месеци наред, че я обича и обожава.

"И има наглостта да отрича това в ефир?! Потресена и отвратена съм от този човек, който дори не е мъж. Който се подигра не само с мен, но и с всички останали момичета, а после се лепна за полата на майка си. Впрочем тя също е зла вещица и лицемерка, защото докато траеше срещата ни, с нищо не показа, че не ме одобрява - напротив. Чудя се как има такива хора и с каква лекота заспиват нощем, знаейки, че са едно нищо, кръгла нула", насоли ги Маги Томова.

Източник: Crimesbg.com