Емануела изпоти най-близките си хора

Фолк звездата Емануела не спира с изцепките си. Чалга певицата, която на 11 януари дари милионерския наследник Димитър Динков със син, отново е решила да легне на операционната маса. И не защото й се налага по медицински причини, а от пуста женска суета, недоволстват най-верните й приятелки.

Красивата изпълнителка на „Ара мюзик” поискала да си премахне белега от скорошното раждане, пише hotarena. Припомняме, че фолк фурията роди със секцио втория си син. Новороденото, Димитър-младши проплака за първи път три седмици преди определената дата. Бебето е изкарано по-рано от корема на майка си заради пъпната връв, увила се около вратлето, което застрашавало живота му.

[caption id="attachment_333851" align="alignright" width="300"]Емануела има нови мераци Емануела има нови мераци[/caption]

Самото раждане преминало перфектно, заявиха докторите, извършили манипулацията при дългоочакваното събитие. Това, което изпотило белите престилки били предишна коремна операция на Емилия Цветкова, както е истинското име по паспорт на звездата от „Ара мюзик”. Това била минала коремна разкрасителна процедура, която тя си направила преди известно време, за да има плосък корем, припомни Kluiki.bg.

Заради тази хирургическа интервенция зеленооката изпълнителка на „Тръпката” получила херния по време на раждането на Димитър-джуниър, чиято операция продължила повече от три часа. След като се съвзела от упойката, хубавицата получила такива адски болки, че се наложило да й бият доста големи дози успокоително.

Забравила страданието, Емануела решила да си направи още една операция. Въпреки молбите на най-близките си, майка й и нейната сестра, да не се подлага на ножа още толкова рано, чаровницата била непреклонна.

Емануела решила моментално да легне на операционната маса отново, за да скрие белега си от секцио на корема си. Решението буквално подлудило близките й, но поп фолк дивата не мирясвала. Тя дори заявила, че двамата с Митко се обичат много и затова е готова да му роди още деца. На този етап двамата не са говорили за сватба, но зеленооката певица е сигурна, че ако милионерския наследник й предложи, ще каже заветното "да".