По-жалък мъж от Благой Георгиев трудно може да се намери. Съпругата му Полина му би шута и подаде молба за развод, но не по взаимно съгласие, а по исков път.

Джизъса не искал да се развежда с  Поли, не и без никакви финансови дивиденти. Той се надявал да докопа някой апартамент на семейството на жена си.

Не е тайна, че родителите на Полина са много богати, а Благо няма къде да живее. След раздялата им той се върна да живее с майка си и баща си, което за над 40-годишен мъж е върхът на унижението.

Благой Георгиев няма собствено жилище. Винаги е живял при своите възлюбени. Така бше в Русия с Емер, така беше със Златка Райкова, така беше и при Поли.

Когато се отнася за пари, Джизъса изобщо не бил добрякът, на какъвто се прави по телевизията. Цепел стотинката на две и само се чудел как да заграби повече и повече. Неслучайно се съгласи да влезе в „Сървайвър” срещу 300 хил. лв.

От предаването Благо си тръгна с 450 бона по-богат. Публична тайна е, че вече си е купил жилище в София, но той бил толкова алчен, че ако може да заграби нещо от жена си, ще го направи.

Джизъса е пародия на мъж. Цели 20 години печелеше огромни пари като футболист, но изхарчи всичко за жени и купони, както и за неуспешни бизнеси. Затова сега се издържа с риалити формати.

Благо дори може да стигне дъното и да поиска пари на Поли, за да й даде развод и да не се разкарват по съдилищата.

Източник: Crimesbg.com