Габи от „Ергенът“ вече  е сингъл и упорито търси заможен мъж

Златотърсачката от риалито „Ергенът“ развали годежа си с Димо, малко след като се върнаха от ваканцията си в Египет. А през август двамата щяха да вдигат и  сватба.

Причината се оказала трети човек. Но не любовница, а свекървата, призна ексцентричната мома в интервю.Габи дори обяви кастинг за нов мъж, като го иска голям, здрав и най-вече с пълен портфейл, нейна запазена марка.

Габи обясни и какъв е  бил досегашния й любовен живот. Влизала от връзка във връзка, която продължавала с години, но след края й се чувствала емоционално изтощена. Не стана ясно дали ще я кара по старому или вече ще хвърчи като пеперудка „от цвят на цвят“.

Но в едно е сигурна, че няма да промени правилото „няма да плювам, където съм целувала преди. Защото другото е тъпо и селско“, категорична е Габриела от Сливница.

Въпреки това очите й се навлажняват винаги, когато си помисли за проваления годеж. С Димо се запознали в наргиле бар. Докато другите мъжаги я сваляли, той стоял като дърво и с това я провокирал. Затова и направила първата крачка към по-младия мъж, собственик на погребална агенция.

Тя го изненадала с решението си да участва в Ергенът“. Зарадвала се, когато разбрала, че не я зарязал след предаването, въпреки розите и милувките на Виктор в шоуто.

Но ударила на камък със свекървата, признава си меркантилната мома.

Източник: Уикенд