Медиите не бяха пуснати до церемонията заради малката!

Нито една медия не бе пусната на погребалната церемония на Пол Уокър, която се проведе в твърде тесен кръг в частния гробищен парк Форест Лейн в Лос Анджелис. Забраната за репортери бе, за да се съхрани доколкото е възможно спокойствието на 15-годишната дъщеря на актьора Медоу, която не е на себе си след като обичания й татко издъхна.

Макар да бе заобиколена от семейството й най-добрите приятели на татко си, Медоу не издържа по време на ритуала, в който прахът на кремирания Пол Уокър бе разделен на две части. Момичето плачеше безутешно, след което се олюля и за притеснение на близките си, бе на косъм да се свлече на земята, пишат американските вестници.

polПрез цялото време Медоу е трябвало да бъде подпирана от дядо си и майка си, а до нея безутешно ридаела и приятелката на актьора - Джасмин.

Пол Уокър си отиде на 30 ноември в страшно тежка катастрофа заедно с колегата си и приятел Роджър Родас. Поршето им се блъсна в уличен стълб и се взриви за по-малко от минута, а телата на двамата млади мъже едва бяхя разпознати от жестоките обгаряния.