Андреа вече не издържа да стои далеч от своя любим!

Не й е никак лесно на Андреа да издържа на тази любовна суша и затова блондинката вече е бясна. Тя е заявила на Кубрат Пулев в прав текст, че трябва да се видят до няколко дни, иначе ще дойде да гледа на живо двубоя му с Кличко в Хамбург, научи Kliuki.bg.

Както е известно, Кобрата не дава на Андреа да присъства на нито един свой боксов мач до момента, тъй като красотата й може да го разсее и разколебае на ринга. До момента певицата приемаше безропотно това изискване на боксьора, но след повече от месец липса на любовни ласки, Андреа вече е готова на всичко, та даже и на заплаха към своя любим.

[caption id="attachment_322894" align="alignright" width="300"]Андреа заплаши Кобрата Андреа заплаши Кобрата[/caption]

Кубрат Пулев не се вижда с Андреа съвсем целенасочено, тъй като не желае любовта да разконцентрира подготовката му за двубоя с Кличко. Това обаче сериозно започва да лази по нервите на певицата, защото на практика тя е изключена от живота на своя възлюбен през последния месец. Нито го вижда, нито я искат на мача.

Андреа обаче не е от жените, които си мълчат особено много. Затова е принудила Кобрата да избира дали ще й се наслаждава преди мача - което може да повлияе негативно на подготовката му, или ще я види на самия мач - което също може да се окаже фатално за нашия боксьор. Каквото и да избере, Кобрата ще се отклони от правия път за мача, но пък ще получи красотата на Андреа.