Бориса Тютюнджиева изля една река сълзи, без да й дреме за грима й!

Бориса Тютюнджиева е от най-скандалните участници в тазгодишния сезон на риалитито "Къртицата". Моделката или е обожавана, или мразена от останалите, а средно положение няма. Макар това да си го прави самата тя със скандалите около себе си и интригите.

За пръв път обаче тя изневери на традицията си винаги да изглежда перфектно и да пази самообладание. Бориса Тютюнджиева се разрида в ефир и то така неудържимо, че буквално се тресеше цялата. А от изкусно поставения макиаж скоро нямаше никаква следа, видяха и участниците, и зрителите на ТВ7.

[caption id="attachment_313790" align="alignright" width="300"]Бориса не издържа на напрежението и се разплака така, че дори размаза любимия си грим Бориса не издържа на напрежението и се разплака така, че дори размаза любимия си грим[/caption]

Плачът на Бориса дойде спонтанно по време на изгонването на нейния приятел Емил Русев от "Къртицата". Не стига, че Емил Русев напусна играта и остави Бориса Тютюнджиева с един верен човек по-малко, ами накрая взе, че разкри, че именно той е бил Къртицата.

Това дойде като удар за Бориса Тютюнджиева, която почти не чуваше думите на водещия Иван Христов, а ридаеше и ридаеше. Едновременно с това, единствените думи, които излизаха от устата й, бяха: "Ще те убия! Обичам те, но само да се махна оттук и ще те убия!".

Очевидно този път Бориса Тютюнджиева пет пари не даваше за визията си и дори сама наруши договора с продуцентите на шоуто по никакъв начин да не я показват неглиже и без грим. Зрителите я видяха размазана и то в едър план, а после и без капка грим. И, да си признаем, Бориса Тютюнджиева си е достатъчно красива и естествена.

Сега тя ще трябва да остане в "Къртицата" и да продължи битката си срещу бившата Мис България Ивайла Бакалова, с която очевидно не могат и да се дишат.