След Емануела, която се сложи на танцовия си партньор Иван Карастоянов, с което разлюти съпругата му и го принуди да офейка от "Денсинг старс", друга двойка сътвори невиждан цирк снощи. Да, разбира се, че говорим за Емрах Стораро и Веселина Данева, чиято страстна целувка на финала на танца покачи рязко градусите в студиото.

Историята я знам всички - Емрах заяви желанието си да целуне Веси още на репетициите пред камерите, а тя го парира като обясни, че в танците може да има страст, огън, химия и всичко останало, но до истински целувки не се стига. Е, стигна се...

След като устните на Емрах се впиха в тези на Весито, всички масово започнаха да обсъждат как тя била потресена, как била унижена и бясна от своеволието на малкия син на Тони Стораро.

Лицето на Данева уж изглеждало обидено, дори погнусено, но тя стоически се опитвала да се сдържи и да се усмихва, в името на шоуто. Дрън-дрън-ярина! Пълни глупости! Ще попитате защо? Ами, я погледнете добре шията на Емрах Стораро и вижте яркия отпечатък от червило по нея! От самолет се вижда, че това са устни, които са били доброволно поставени на врата му. От кого - смятаме, че е ясно, а то и няма от кого друг, освен от самата Веси.

Следователно, щом танцьорката си позволява да го лигави по шията, то значи, че най-малкото чувство, което изпитва към него, е неприязън, нали?!

Източник: Crimesbg.com