Излагацията на Емилия е огромна

Ветеранката на поп фолка се изложи като кифла и с това обра негативните коментари в нета.

Ако това поведение, което демонстрира, бе на някои от младите певици, прохождащи в бранша, би било донякъде простимо. Но на една певица, с толкова дълъг стаж в чалгата, няма как да бъде замазано и извинено.

С тази реакция изпълнителката стана за смях пред хилядите си почитатели. Случката се разигра заради едно съвсем невинно поведение на неин фен, който я поздравил на личната й страница с нейна песен. И към поздрава си прикачил линк към същата песен. Която обаче песен не се оказала взета от канала й в Тубата.

Е, след като разбрала това, Емилия изригна като гейзер на личната си страница. Това стана причина да попилее въпросния почитател и да го засипе с хули. Само защото той взел нейната песен, с нейно изпълнение от друго место, а не от канала й.

Тя го „зашлеви“ с думите, че видиш ли, я ощетявал финансово. Да, правилно чухте, голямата Емилия била ощетена финансово от неин фен, поздравил я с нейна песен, която тя изпълнява, но имал неблагоразумието да не я вземе от канала й в Тубата.

И то при положение, че тя взима смешните 4-6 лева от въртенето песните си в канала й в ЮТюб.

„До тези ли смешни пари опря бе, Емилия? Значи е истина, че богатия ти мъж Жорж Башур здраво го е закъсал“, попиляха я в мрежата.