Журналистът Венелин Петков разби тотално връзката си с Николета Маданска. Той така и не успя да си задържи гащите обути за повече от няколко години, което се оказа фатално за семейството му.

Оказва се, че бившият шеф в БТВ е бил натирен от Николета Маданска след своя изневяра. Спортната журналистка му била шута веднага щом узнала за „подвизите” му извън семейното легло.

Именно затова в последно време всичките публикации на Маданска идват от Лозен, а не от Бистрица, където живее Венелин. Освен това тя е спряла да го следва в Инстаграм, което е ясен знак, че двамата са разделени и не само това, но и че не са в добви взаимоотношения.

Любовницата на Петков не била от вчера. Тя била негова колежка, с която се познавал от много години, но преди не се осмелявал да я ухажва, защото имала мъж до себе си.

Безотговорното поведение на журналиста оставя Николета да отглежда две малки деца сама. Най-вероятно ще получава някаква издръжка, но у дома ще й е доста сложно с възпитанието на момчетата, щом баща им не живее с тях.

Венелин изигра тотално Николета. Направи и две бързи бебета, понеже приближаваше 50-те и не искаше да остава бездетен, не се ожени за нея, а накрая дори и кръшна. Подобно поведение на мъж е не само безотговорно и незряло, но и доста нагло.

Сега Петков хем има деца и няма да умре сам един ден, хем може да си ходи по жени колкото иска. Очевидно той е ерген по душа и това е причината чак на стари години да тръгне да прави семейство. Опита, видя, че не е за него и измами брутално жената, която го обича.

Вместо да е щастлив, че жена с 12 години по-млада от него му е родила деца и е влюбена в него, той се занимава с колежки. Типичен пример за мъж, който винаги мисли с малката си глава.

Източник: Уикенд