Първият ерген Виктор Стоянов не е женен. Тази новина се появи преди дни, заради халката, която той носи на съответния пръст и която се видя ясно в "Черешката на тортата". Пак там, в ефир, снощи, той призна цялата истина и тя е съвсем различна. И никак не е празнична...

Оказа се, че Стоянов е зарязан като куче от жената, която твърди, че още силно обича. Той не спомена за коя жена иде реч, но знаем, че имаше дълга и сериозна връзка с Мария Тарашманова - пътешественичка и инфлуенсър на пътувания.

Дали говори за Мария, или след нея е имало друга, не стана ясно, но Виктор разкри по-важното - причината това момиче да го остави. И причината се оказа самият той. Мизериите, които й е правил, са били безброй, а тя постоянно му е прощавала. Докато в един момент й кипнало и теглила чертата.

"Много грешки направих. Няма да е лъжа ако кажа, че постоянно правих грешки, а тя постоянно прощаваше. Много ми е болно, не мога да свикна без нея, но човек си носи последиците. Още е в сърцето ми. Получава се така, че има жена в сърцето ми, но няма жена до него", сподели пред компанията Виктор Стоянов.

И показа рисунка, дело на гаджето му, на която са Красавицата и Звяра. Тя го наричала звяр, а той нея Бела.

Източник: Crimesbg.com