Евгени Генчев предизвика взрив в нета преди часове, но не с нещо, което е казал или направил пред камерите на "Ергенът". За момента момчето се държи повече от подобаващо и не е давал поводи за шушукане, разпри и скандали в шоуто. Някои дори го определят като леко скучноват, но със сигурност е възпитан и в пъти по-класен от предшественика си Виктор Стоянов.

Снимката, която разбуни всички духове на зрителите в мрежата, е на Евгени Генчев, но извън предаването и не само. Фотото датира от преди 15-ина и повече години, когато чаровникът е още ученик в музикалното училище под тепетата (Пловдив).

Не е за вярване: Вижте къде и с кого засякоха Евгени Генчев извън "Ергенът"! (СНИМКИ)

Генчев е още млад пианист и участва в предаване за таланти на регионална телевизия с водеща Ася. Тя го представя на зрителите именно като адски даровито момче, което, според нея, ще има голямо бъдеще.

Е, дали Ася ще се окаже с ясновидски способности, не е ясно, но наистина Евгени успява и пробива в света така, както малцина у нас са го правили. Разбира се, в България той не беше известен до влизането си в "Ергенът", но нали не е нацепен батка...

"У нас се прочуваш или ако си тъпа кифла, или ако си със смутена ориентация, или ако си откровена шантонерка. Чалга, простотия и дебили, това е, бате! Кадърните хора нямат много шанс", коментират в мрежата.