Все още мнозина я наричат "бившата на Иван Христов", макар тя отдавна да е забравила за него. Вихра Петрова и продуцента, който я заряза публично заради любовта си към Ирина Тенчева преди много години, днес са в нормални отношения и общуват само покрай щерка си - Ава.

Иван и Ирина са още заедно, но Вихра е сама. Фактът, че не само няма мъж до себе си, но и никога от развода насам не е показвала своя връзка, било то и кратка, кара мнозина да пускат слухове и клевети. Най-вече, че Вихра имала характер, който не е за издържане.

Е, оказа се, че причината да стои сама е друга, още по-невероятна от очакваното. Всичко се разкри по време на рождения й ден, който Вихра празнува в любимия си Лондон. Тя направи партито в ресторанта на свой добър приятел и именно той е човекът, пленил сърцето й. Това разкриха близки до Петрова.

В мига, в който духна свещите, Вихра си пожела на глас това да й е годината, в която да срещне любовта и да я задържи. А източниците разкриха, че е било директно "намигване" към въпросния.

"Двамата са много близки и се обичат, но Вихрето е влюбена отдавна. Срамува се да му го покаже, защото се бои да не си провалят искреното приятелство. За нея сме съгласни, но този мъж сляп ли е, шубе ли е, какво чака още?! По очите й личи, че е луда по него", коментират те.