Колкото Боби Михайлов е ненавиждан от много българи, толкова съпругата му Мария Петрова винаги се е радвала на хорските симпатии и уважение. Днес обаче една снимка обърна всичко и мрежата буквално завря от коментари на сащисани потребители.

Фотото беше качено от Илиана Раева, която обявява, че двете с Мария са при президента Румен Радев. Дотук чудесно. Приказка... Но едно нещо моментално се наби на очи и това е огромният мокър кръг под мишницата на Петрова, който, разбира се, не е снимков дефект, а обикновена пот. Много пот, ако трябва да сме точни.

Този сконфузен детайл не убегна от погледите на потребителите, които избухнаха в коментари. Някои питаха как така няма климатици при президента, че хората да се потят бетер Веселин Маринов. От друга страна обаче Раева е със сако - тази жена потни жлези няма ли...

Други написаха на Мария, че е трябвало да вземе пример от Раева и да си донесе едно сакенце за всеки случай, за да може бързо и своевременно да прикрие "локвата".

"Когато човек знае, че се поти прекомерно, би трябвало да си подбира материите на дрехите. Тази, с която е Мария Петрова, е крайно неподходяща и би трябвало тя да е наясно", не спират в нета. Но стига де, човещинка е...

Източник: Crimesbg.com