Май ще излезе вярно твърдението, че в наши дни не можеш да пробиеш, ако не покажеш доза плът. Пък дори и родителката ти да е шефка на музикалната компания, която те издава (ако си певица). Да, това направи и дъщерята на Саня Армутлиева - свали си дрехите за последното видео.

Алма, която визуално е копие на Саня, се съблече за първи път досега, за да провокира внимание и интерес. Знаем, че тя е талантлива и има няколко издадени парчета, но нито едно не е ставало хит. Изключение прави песента й с Миро, но се сещате на кого се дължи това - на него, разбира се...

Не е за вярване: Щерката на Саня Армутлиева се съблече! (как реагира на това музикалната шефка - СНИМКИ)

Е, явно Алма осъзна, че само с възпитание, стил и култура няма да го бъде и заголи плът. Въпреки всичко тя е проявила въздържаност и основното голо нещо, което е на показ пред очите на зрителите, е гърбът й. Останалото по-скоро се загатва, но и точно това е пинизът - да разпалиш въображението на феновете си.

Мнозина обаче се питат как е реагирала Саня Армутлиева, която е строга и досега не е позволявала волности на двете си дъщери. Дали е имала спорове с Алма, не е ясно, но е факт, че девойката е надвила.

"Представяме си какви очи е облещила първоначално Саня като е разбрала, че чедото й ще се върти съблечено пред камерите", смеят се в нета.