Преслава направи нещо неочаквано

Поп фолк звездата е оставила цялата си фамилия да гладува. Тя е накарала цялата рода да отслабва с глад. Преслава е фен на здравословното хранене и решила да „вкара в коловоза“ и останалите от семейството си.

Драконовските мерки тя приложила на сестра си, народната певица Ивелина Колева, както и нейната дъщеря Виктория.

На Преслава не й стигало да отслабне драстично само тя самата, а искала да подложи на глад и най-близките си хора. И резултатите се получили, защото иначе крехката певица била желязна в това, което си науми.

В резултат сестрата и племенницата на звездата се стопили драстично. Пухкавата Вики така се вталила, че вече била стройна и чаровна тийнейджърка. Ивелина също отслабнала драстично, като премахнала от теглото си излишни десет-петнадесет килограма и била наистина неузнаваема.

Преслава приложила изпитания метод от своята диета на останалите от родата. Тя ги накарала да не слагат залък в устата си след 18 часа и резултатите наистина не закъснели.

От години Преслава така поддържа идеално тегло, като спира да се храни след 18 часа, като има  и ден в седмицата, през който консумира единствено течности и чайове, но без захар.

Близки до звездното семейство доверяват, че Павел не се поддавал на нейните диетични режими. Той не давал на Преслава да подлага на изнурителни хранителни диети дъщеричката им Паола, защото била още малка.