Кой не би пожелал Натали Трифонова и кой не би искал да е нейно гадже - това "редят" потребители в нета, които ще си останат с мераците. Истината обаче е в онази фраза - "покажи ми най-красивата жена на света и аз ще ти покажа мъж, на когото е втръснала до болка"...

Да, точно това се случи и със синоптичката на Би Ти Ви, която имаше сериозна връзка с мото шампиона Мартин Чой. Дотолкова сериозна, че Натали е била готова дори да му роди бебе, смятала, че вече й е време... Е, явно няма да стане, не и с Чой, защото връзката им приключи.

Близки до Трифонова разкриха, че тя в момента е с приятели в Гърция, за да ближе рани и да опита да преодолее мъката по Мартин, който скъса с нея. За всеобща изненада, именно той е прекратил отношенията им, а причината е банална - просто му омръзнало.

"Когато премине еуфорията и оставим секса настрана, трябва да има какво да си кажеш с партньора, да имаше общи виждания, интереси, да се провокирате един друг на съвсем различно ниво. Явно това го е нямало между тях и е дошъл моментът да се разделят", разкриха близки до синоптичката и водеща.

Роля може да е изиграла и щерката на Чой, която е вече тийнейджър и която от самото начало не харесваше Наталито.

Източник: Crimesbg.com