Яна Акимова превърна Петко Димитров в нещо, непознато и за най-добрите му приятели!

Не е за вярване! Това казват дори най-добрите приятели на бизнесмена Петко Димитров, когото танцьорката Яна Акимова превърна в коренно различен мъж, при това на "дърти години". Откакто е женен за Яна Акимова, Петко Димитров е направо неузнаваем, разказват близки до младото семейство източници.

Всяка сутрин, докато Яна още спяла, Петко Димитров запрятал ръкави и се захващал със закуската, която винаги сервирал на жена си в леглото, заедно с красиво цвете. И тук не става въпрос единствено за времето от бременността на Яна Акимова. Тя била така добре обгрижвана от първия ден, в който двамата заживели заедно.

[caption id="attachment_311535" align="alignright" width="300"]Петко Димитров е направо неузнаваем след сватбата си с Яна, оглупя от любов Петко Димитров е направо неузнаваем след сватбата си с Яна, оглупя от любов[/caption]

За разлика от повечето семейства, в това на Петко Димитров и Яна Акимова, жената почти не припарвала до кухнята. Грижа за готвенето, чистенето и пазаруването имал самият Петко Димитров, който обаче вършел всичко със завидно спокойствие и желание.

"Петко прави всичко вкъщи, разбирате ли - всичко! Яна го е превърнала в свой роб, но роб, който прави всичко с мерак. А и Петко доста си го бива в кухнята, за разлика от Яна. Тя най-много да сложи едни спагети, колкото да се отсрами или да направи кафе. Което обаче се случва веднъж на няколко месеца. Петко е силно влюбен и затова много я е разглезил. Всичко ще направи за нея, включително и да се покаже като мъж под чехъл", коментират приятели на собственика на клуб "Найт Флайт" Петко Димитров.

А откакто Яна Акимова е бременна, Петко Димитров станал тройно по-загрижен и не давал жена му и едно яйце да счупи. Може би точно затова пък Яна му се отблагодарява като се грижи за външния си вид и особено за фигурата си. В седмия месец тя буквално изглежда като манекенка.

А и как няма да изглежда така, като единственото й задължение е да се занимава със себе си, леко завистливо подхвърлят из светските среди в столицата.