Златка Райкова ще има основателна причина да следи задълбочено новия сезон на "Сървайвър", защото в него ще участват не един, а двама от бившите й мъже. Знаем, че ММА боецът Георги Валентинов ще мери сили срещу екс футболиста Благой Георгиев - и двамата делили легло и покрив с плеймейтката, която роди дете на Джизъса.

Месеци преди формата, Валентинов заяви, че не му пука от присъствието на Благо вътре, а за Златка дори и не се сеща. А и как да бъде иначе, след като той й предложи брак, сгодиха се, а тя го заряза заради Георгиев?!

Ето, че стана ясно и как точно Благой е успял да разбие връзката им и да отмъкне блондинката. Номерът е стар и доста изтъркан, но явно има жени, които продължават да кълват на въдицата... А именно - Джизъса се държал възпитано и мило със Златка, но нарочно не демонстрирал личен интерес, когато се срещали случайно.

"Злати точно така се върза - как някакъв си мъж няма да точи лиги по нея, а ще показва безразличие?! Моментално Благой й стана интересен, спечели вниманието й и тя хлътна. Днес обаче, като си спомни какво е направила и как му се е вързала, си хапе Д-то. Едва ли ще й се случи повече", коментират близки до нея източници.