Миската Венцислава Тафкова ликува. Най-сетне се намери някой, който да я поиска не само за вечер, а за цял живот (или поне така си мисли будалата в момента). Пловдивчанката, която от години драпа да стане софиянка като си хване мъж от столицата и се установи в нея, показа годежен пръстен с прилично голям камък, а физиономията й сякаш натъртва: "Успях!"...

Е, колко е успяла, ще видим чак след като реално се омъжи, но близки до нея разкриха, че Венцито бърза с насрочването на дата за сватбата. Разбираемо - страх я е да не би онзи да размисли, да се осъзнае и да я натири, както се е случвало неведнъж досега.

Не е за вярване: Ето кой е будалата, дал годежен пръстен на миската Венцислава Тафкова! (СНИМКИ)

Най-големият резил за Тафкова е аферата й с Мартин Николов - Елвиса, бившият на Емануела, който се позабавлява малко с нея и я изхвърли. Затова и сега Венцислава вече усилено търси булчински рокли като е готова да се омъжи дори след месец.

Питате се кой е въпросният влюбен мъж, будала, или както и да го наречете... Ще ви кажем - оказа се, че става дума за наш ММА боец на възраст долу-горе колкото самата Тафкова. Тя още не иска да разкрие името му и дори не е потвърдила професията му, но близки до нея твърдят, че той е именно от ММА средите и е известен сред бойците.

Като знаем, че последните са готини, но не особено богати, явно Тафкова се е примирила, че милионер няма да успее да върже.