Дженифър Анистън забременя, но вече е сама

[caption id="attachment_302920" align="alignright" width="300"]Дженифър Анистън остава сама със своето бебе Дженифър Анистън остава сама със своето бебе[/caption]

Най-после почитателите на уникалната Дженифър Анистън могат да си отдъхнат, че животът на техния идол тръгва в правилната посока. Дългоочакваното бебе най-после ще бъде факт, пише американско списание. Джени ще роди за първи път, но неприятната новина е, че явно ще бъде самотна майка.

Медиите в САЩ са на мнение, че всичко между Анистън и годеника и Джъстин Теру вече е свършено. Двамата влюбени се скараха жестоко преди известно време, когато хубавицата отложи сватбата за пореден път. Това сякаш е отчуждило Теру и днес раздялата вече е факт. Двойката даже не празнува Деня на благодарността заедно, което се възприе като сигурен знак, че между тях е свършено.

Така Дженифър Анистън явно ще трябва да отгледа своето дете сама. От много време се говори за нейното забременяване и когато това най-после се случи, няма мъж до нея. Жалко, но това е животът!