Алисия и Николета Лозанова се помириха след години вражда!Алисия затрупа с дарове

доскорошната си врагиня и баджаначка Николета Лозанова. Изпълнителката подари на НиЛо цяла торба от новата с модна линия дрехи и бански. С които Лозанова да се натруфи през горещото лято. [caption id="attachment_449107" align="alignright" width="290"]Николета Лозанова Алисия и Николета Лозанова се прегърнаха[/caption] За изненадващия дар се похвали самата Николета в социалните мрежи, като засне модната чанта, пълна с дрешките на Алисия. И благодари сърдечно за сюрприза. В момента Николета е в България, след като се наслади на дълга почивка в Гърция, съчетана с работни ангажименти и заснемане на няколко фотосесии. За разлика от нея Алисия е в южната ни съседка от близо месец заедно със сина си Валери Божинов - джуниър и гаджето си. Самата Алисия от дълги години има афинитет към модата. Като още от тийнейджърските си години, преди да стъпи на сцената, тя сама шие дрешките си.

Завистници коментират, че певицата отново копира Николета Лозанова, която първа навлезе в модния бранш. И създаде колекция бански, на които впоследствие спря да бъде лице и се оттегли от компанията, пише вестник "България Днес".

Но двете доскорошни врагини днес са в повече от добри отношения и са категорични, че не делят нищо, а приятелството между тях не е изключено. „Трудно се носят две дини наведнъж, но ако го правиш от години – успяваш“, коментира Ася, както е родното име на изпълнителката на „Мачкай“. Тя споделя, че е ангажирана от сутрин до вечер в склада за производство и работи нонстоп. Но и обръща достатъчно внимание на сина си Валери.