Очите ще си издерат и косите ще си оскубят Алекс Гърдева и Анджела Ташева. Бившата "ергенка" и еротичният модел скочиха бесни една на друга в къщата на онлайн формат, в който, заедно с други момичета, делят една къща.

Повод за скандала бе оценката на Анджела, която отдавна е признала, че си пада по жени, за певческите данни на Габриела Бланко - също "ергенка", но от сезона с Евгени Генчев. Габито се представи най-добре от другите гърли, но получи ниска оценка от Ташева.

Тя се разпени и обиди, а Алекс Гърдева се опита да я защити като порица Анджела, че не е отсъдила правилно. Ташева се развилня и започна да крещи и обижда Гърдева, а последната отново мина в режим "психоанализа".

Знаем, че враждата между двете не е от днес, а още от първите им дни заедно, когато младата Анджи заяви на всеослушание, че Гърдева била като раздразнена стара мома, защото мъжете не проявявали интерес към нея.

"Че то кой я гледа тази?! Нито е хубава, нито е умна. Дори е груба и мъжка в лицето. Мъжете не я поглеждат, а тя само се напъва и реве за внимание, ама йок. Горката, затова е злобна", изстреля Ташева, а Гърдева я чу.

Оттогава насам двете не пропускат да се захапят взаимно.