От голямата любов, двамата се превърнаха в пример за кошмарна и токсична връзка. Анелия и Любомир Захаринов, които щяха да се женят, че и дете да правят (макар тя да е минала 40-така и да е по-голяма от него), днес не просто не могат да се понасят, а още си влачат последиците.

Всъщност не е редно да говорим в множествено число, защото последиците явно са само за Анелия. На Захаринов видимо му е през "центъра на гащите"... Разбитото сърце на певицата обаче, която се отдаде изцяло на тази връзка, ще има още дълго да зараства - още повече, че това бе първият мъж, когото тя представи официално в целия си живот, изключая Коко Динев.

Явно Анелия зверски се е бъгнала от раздялата с Любо, защото прави неща, които никога досега не е правила. Тя се появи на снимки в такъв вид, че шокира хиляди, които просто не можаха да я познаят. Честно казано, ние също не успяхме да разберем, че това е тя, ако не прочетохме името й.

Сами виждате какви кадри си пуска певицата, очевидно вманиачена по младостта и изплашена да не изгуби красотата си. Никога досега Ани не се е показвала с физиономия на друг човек, което засега е постигнато само с луди филтри.

Според психолози обаче, при подобна любовна травма, много жени прибягват до пластичната хирургия и се загрозяват, завладени от чувство на мания.

Източник: Crimesbg.com