Снимка на Димитър Рачков разбуни духовете в нета, а мнозина са убедени - не, това не може да е той. Е, той е! Не е измама, нито монтаж, а и като се загледате добре, си личи. Фотото е сред най-личните му снимки и не е ясно как се появи на бял свят...

На нея има две неща, които сащисаха потребителите. Първото е самият комик, който е на още детска възраст и е наистина невероятен сладур, досущ като момченце от реклама. "Как се е променил толкова?! С това личице трябваше днес да е нашенският Ален Делон, ама нейсе... Явно пубертетът не му се е отразил добре", подкачат го зевзеци.

Не е монтаж: Не е за вярване с кого е Димитър Рачков и какво прави! (СНИМКИ)

Другото, което буди интерес е, че на кадъра Митко е с брат си Петър Рачков. Знаем, че двамата отдавна са в смразени отношения, а бившият на Мария Игнатова не искаше и да чуе за него. Причината - незаконните дейности на Петър, който на няколко пъти търка затворническите нарове. Наскоро последният излезе от пандиза след излежано наказание, но да влезе отново май е въпрос на време.

Като деца поне двамата явно са били близки, а кое е породило разликата им като зрели хора, никой не знае. Макар да не иска да говори за Петър, Митко Рачков му изпращал цигари, храна, че и телевизор зад решетките. Докато не влезе в правия път обаче, се кълне, че няма да спомене името му пред хората.