След скандала с обявата за горещи услуги в нета, Габи от "Ергенът" заяви, че това на онези снимки не била тя и никога не е работила като ескорт. Е, да речем, че това е вярно и пловдивчанката, която зрителите определиха като тунинговано недоразумение не е получавала пари за ласките си...

Въпросът обаче е защо тогава се е снимала чистак г@ла и не само това, ами и откровено р@зчепатена?! Това на тези снимки, които виждаме, със сигурност е тя. И със сигурност е без дрехи. Позира, но за кого или за какво, чудят се потребители в нета.

Не била ескорт ли: Какво прави Габи от "Ергенът" чисто г@ла и р@зчекната на тези СНИМКИ! (БРУТАЛНИ СА)

Дали Габриела е изпращала въпросните пошли фотоси на бивши гаджета, не е ясно, но ако е така, то значи въпросните нямат никакво уважение към нея, щом са ги направили публично достояние. Не е изключено и сама да си ги е пуснала, за да предизвика интерес. Знаем, че лош пиар няма, а и "славата" й ще трае не повече от пет дни след формата, добре е да се възползва.

Не била ескорт ли: Какво прави Габи от "Ергенът" чисто г@ла и р@зчекната на тези СНИМКИ! (БРУТАЛНИ СА) - Снимка 2

Друг е въпросът, че зрителите още повече се отвратиха от нея след тези вулгарни кадри, на някои от които тя е още с естествените си форми и визия, преди корекциите.

"Личи си, че и тогава не е била плоска, защо се е направила като крава - вимето й е до пъпа. Ама то като си плосък в мозъка, така е. Горката, сено на две магарета няма да може да раздели", коментират я зевзеци.