Досега не се е чуло, ни видяло жена да роди дете, без да е бременна. Това твърдяха някои сайтове доскоро - отричаха новината, която съобщихме преди месеци, а именно, че синоптичката Лора Георгиева е бременна. Е, не само се оказа бременна, но и вече роди.

Честито да й е момиченцето от Лазгин Маджид, което двамата са дарили с името Зарин - поредното доказателство за това кой е бащата. Лора и бебето се чувстват добре и благодарят на лекарите за отношението.

Все още бащата не се е произнесъл в мрежата, а може и да не го направи, като се има предвид нрава му. Всички знаем, че Лазгин е изявен донжуан и виден коцкар като досега най-известната му и дълга връзка с жена беше с бившата на Благой Георгиев - Христина Витанова.

Лазгин е брат на Ариф Маджид, съпруга на Жаси от "Сделка или не". Жасмин Маджид вече има четири деца от Ариф, а дали Лазгин ще направи още на Лора, това ще видим тепърва.

Потребители шушукаха, че Лора Георгиева добре се е насочила - Лазгин се слави с милионите си, но пък характерът му не е за завиждане. "Търсеше си богаташ, намери го. Дано пък тя да му е любовта на живота и да не се окаже поредната, зарязана с бебе на ръце или внушителни рога", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com