Надутата силиконка Джулиана Гани от години не спира да се фръцка в медиите и в нета, демонстирайки колко е красива, неустоима, желана и супер тунингована. Пловдивчанката се представя като мъжки блян и явно има такива, които й се хващат на приказките и авто рекламките.

Един въпрос обаче винаги се е въртял в главите на по-хитрите й последователи, а ето и че дойде моментът да получим отговора. При това от близки до обкръжението на самата Гани източници.

Въпросът е съвсем логичен - защо, въпреки огромната си популярност и "изкусителност", Джулката нито веднъж не успя да завърти главата на някой умен, богат и известен на обществото мъж?! А се задоволява винаги с мускулести, но никому неизвестни и с не особено висок коефициент на интелигентност мъже - като бившите й Станимир, Илиян Найденов, а сега и Теодор Гецов.

"Да, тя парадира, че е богата наследница и имала не знам си колко апартамента, затова не искала мъж да я издържа. Глупости на търкалета! Драпа да я забележи някой "големец", но истината е, че такива само са я използвали за няколко часа, ако изобщо й обърнат внимание. Никой не иска да се излага до нея, само като я чуят какви ги дрънка и бягат като ужилени. Кой адекватен мъж ще я вземе за съпруга?!", разкриха унизителната истина познати на силиконката.