Определяната за най-скандална и в същото време и най-колоритна участничка от сезона на „Ергенът“, който бе излъчен през пролетта, изглежда е в очакване на първата си рожба.

 

Вероятно вече сте се досетили, че става въпрос за Габриела от Пловдив, известна с псевдонима Бланко. В шоуто тя не пропусна да се похвали, че коригира при „доктора“ всичко, което не харесва във външния си вид. За нея се твърдеше, че е момиче на повикване, а сега тя намеква, че ще става майка.

 

Най-скандалната участничка от „Ергенът“ е в очакване на рожба?

Повод да се заговори за евентуална бременност на момата от втория сезон на „Ергенът” стана необичайният й афинитет към домакинстването, който тя показа напоследък в социалните мрежи. В тик-ток, където се изявява, джукестата инфлуенсърка пусна клип как готви пилешки бутчета с картофи и гъби във фолио ш призова феновете си да пробват рецептата, определяйки я като изключително сполучлива.

 

Този факт втрещи всички, които я познават от телевизионните й изяви. Никой никога не е очаквал от нея да готви. Внезапният й порив към кухненската дейност накара мнозина да се усъмнят, че силиконовата бомба може би се подготвя да стане майка.

„Бременна ли си?“, директно я попита една от последователките й, на което пловдивчанката отговори утвърдително. За момента обаче тази информация е под съмнение, тъй като не е изключено да е решила да се пошегува, за да разбуни духовете, създавайки светски шум около себе си.

 

Припомняме, че още по време на излъчването на „Ергенът” с участието на Габи, се писа, че тя има профили в социалните мрежи, чрез които събира клиенти за секс услуги. Естествено, тя отрече това твърдение, но на снимките във въпросните профили ясно личеше, че е позирала именно тя.

 

Въпреки всичко в риалитито Габи показа изненадващи прояви на морал, отказвайки да се бори за главния герой – Евгени Генчев, за когото още в началото обяви, че е „гаджето на Валето”. Очевидно тя беше забелязала химията между двамата и в крайна сметка Валерия стана негова годеница в шоуто. Не е изключено още тогава пловдивчанката да е имала спонсор, заради когото е стояла настрани от Евгени. По всяка вероятност тя е влязла в риалитито само за слава.

 

Ако наистина ще става майка, джукестата пловдивчанка вероятно е в началото на бременността, тъй като не се забелязват видими промени във външния й вид.

От клипчетата й социалните мрежи се вижда, че единствено силиконовите й гърди като че ли са станали още по-големи, отколкото бяха миналата година по време на снимките на шоуто.

Източник: Уикенд