Вече над десет дни Диана Димитрова се пени по радиа, телевизии и интернет как е била пребита от колегата си и екс любовник Юлиан Вергов. Пребита преди пет години и то заради... нищо. Да, защото и до днес Димитрова така и не поиска да спомене как е докарала до пристъп на лудост Вергов, или той просто така си прави - събужда се и решава кого да намлати...

Е, след като всички чакаха реакция от Вергов, преди минути той ни я даде. И най-вече я даде на самата Диана с посвещението: "За любовта с много любов"... Всъщност това е кратко клипче, в което рецитират с колеги, но посланието е ясно. Вергов не смята да се занимава с изблиците на колежката си, която трябва да говори единствено пред съответните органи, а не да досажда на милиони в мрежата.

Масово потребителите започнаха да застават зад Юлиан. Колкото повече Димитрова злобее и скача срещу всеки, изразил различно от нейното мнение, толкова повече хората се отдръпват от нея. Преди малко те пожелаха здраве и търпение на Вергов, който отговори: "Да, особено ценно е второто!".

Без съмнение Юлиан заяви позицията си по казуса с тази си реакция. Видно е, че актьорът е решил да не пада на същото ниво и да не отвръща по никакъв начин на бившата си любовница. Той ще отговаря само там, където трябва, а именно пред прокуратурата. И пред съвестта си, както би трябвало да направи и актрисата.