Мариана Попова и Веселин Плачков вдигат сватба!

След четири години бурна любов и общо дете певицата Мариана Попова и актьорът Веселин Плачков минават под венчило. Звездната двойка ще спретне малко и кокетно празненство, с което да отбележат узаконяването на връзката си. [caption id="attachment_454763" align="alignright" width="187"]Мариана Попова Мариана Попова и Веселин Плачков се женят[/caption] Плачков и Мариана са напълно готови да се врекат във вечна вярност и не крият, че за тях това ще е сбъдната мечта. Щастливото събитие е запланувано за идната пролет. Единственото, което може да осуети плановете им, е пандемията. Плачков и Попова се надяват дотогава обстановката в страната да се успокои и да успеят да посрещнат летните месеци като законни съпруг и съпруга.

За сватба Мариана и Веселин са готови отдавна. Двамата никога не са подлагали на съмнения любовта си. През 2018 година се роди и дъщеря им Екатерина.

И двамата са категорични, че са срещнали правилния човек в лицето на другия, но до момента многото ангажименти са възпрепятствали щастливото събитие - сватбата. В началото на годината Мариана и екранният Левски се преместиха в родния град на актьора Плевен. Двамата бяха категорични, че не искат да живеят повече в столицата и държат децата им да имат по-спокоен живот, какъвто човек може да има в провинцията. Веселин и половинката му се опитаха да поживеят на село, но се оказа, че с малко дете и грижите около него не е удобно да се живее далеч от болница, денонощни магазини и всички удобства, които предлагат градовете. Ето защо Мариана и любимият й се установиха окончателно в Плевен. Двамата ремонтираха жилище на Плачков и вече се радват на уютен нов дом, писа вестник "България Днес". В момента актьорът оглавява отдел "Култура" в Плевенската община, а Мариана започва преподавателска дейност. Само преди два дни певицата се похвали, че вокалното й студио е готово и вече очаква тийнейджърите, с които гласовитата изпълнителка ще работи. Двамата с Плачков са твърдо решени да работят за разцвета на културния живот в града. Певицата и актьорът са започнали работа и по театрална постановка, в която двамата ще имат главните роли. За сценарист и режисьор са избрали талантливата актриса и драматург Здрава Каменова. Ако всичко се случи както е запланувано и късметът е на тяхна страна, 2021 година ще е щастлива за семейството и Мариана ще вземе фамилията на половинката си, за когото с любов казва, че е от изчезващата порода "истински мъже".