Докато новият кино любимец на жените - Филип Буков лее пот в Сървайвър, най-сетне се разбра нещо повече за жената до него. Знаем, че от близо година той е в сериозна връзка с младата Ива, по която е луд. Буков обаче така и не разкриваше нищо за нея под предлог, че тя категорично му е забранила това.

Е, все някога истината излиза наяве и ето, че стана ясно каква е професията на Ива. Мацката е журналистка или поне скоро ще бъде дипломирана такава, защото това е специалността, която си е избрала. Към момента тя също практикува, но работи в малка онлайн медия, за да трупа знания и опит.

Най-сетне: Ето коя се оказа приятелката на Филип Буков и как са се забили! (СНИМКИ)

Двамата с Филип се запознават случайно в нощен клуб в столицата, а Ива може да е малка, но отлично знае как да предизвика интереса на един мъж. Докато много мадами с една мозъчна гънка се юрнали да го заговарят и да му се лензят, Ива се държала на ниво и дори не го поглеждала.

Той я забелязал на бара и я заговорил пръв, но въпреки че отлично знаела кой е той, девойката се държала дистанцирано и набързо приключила комуникацията.

"Това ме учуди, но и ми хареса. Намерих я после в мрежата и разговаряхме там, на лични съобщения. Поканих я на среща, тя прие, но дори и като се видяхме, ми отне дълго време, докато я накарам да се отпусне и да ми повярва, че съм сериозен", разказва Буков.