Бившата ергенка и още по-бивша на Христо Сираков - Дениз Хайрула, най-сетне забърса мъж. Казваме "най-сетне", защото тя си кюташе сама от доста време и причината, разбира се, не е във визията, а в нрава й. След "Ергенът" имиджът на Хайрула рязко падна, заради истериите, злобата и на моменти откровената й простотия в предаването.

Е, явно днес е доволна, защото се похвали с новия мъж до себе си, който отново се оказа дъртак. Това разкриха близки до нея хора, които се смеят, че Денизката припка все при чичковци, с надеждата да я глезят и издържат.

"Какво да прави с някой нацепен младок, който обаче или няма да има кинти, или ще си ги харчи за себе си?! Дениз нито работи нещо, нито може сама да вади пари, освен тук-там ако направи някоя рекламка. Тя обаче иска да пътува, да се храни по луксозни ресторанти, да бъде ВИП - колкото и сбъркани дап са представите на българите за това понятие", коментират източниците.

Засега Хайрула крие гаджето си, вероятно заради срам от възрастта му, или за да не го прилапа някоя друга златотърсачка. Тя пусна снимка само на ръката му, която държи кафе. Тази до него, разбира се, е на самата Дениз.

Източник: Crimesbg.com