Десислава се радва вече на трайна любов

Ангелогласната певица има шеметна кариера, но в любовта не й върви. Поп фолк звездата удари на няколко пъти греда с мъжете, които направи свои гаджета.

Фолкаджийката има двама сина от двама мъже, като с последния също се разделиха. Въпреки че създадоха син, тя и Благо Найденов-Малката Кобра се разделиха.

Боксьорът и певицата имаха разлика от 17 години в полза на Десислава.

Поп фолк звездата дълго кри последната раздяла, надявайки се Благой да размисли и да се върне. Въпреки че не го направи, той всеотдайно се грижи за сина им Борис.

Изпълнителката имаше бурен любовен романс с български емигрант с българин в Америка, от когото е първия й син.Връзката им бе кратка, а певицата сама отгледа сина си в България.

Години по късно мина под венчило с настоящия мъж на Галена-Галин. Но и с бизнесмена също не й потръгна и двойката се разведе. За де теши мъката си, тя се метна в обятията на ММА боеца Светлозар Савов, познат като Зарко. Той също бе по-малък от Деси, но и този мачо й разби сърцето с кръшканията си.

 След като бе зарязвана дълго време, след втората бременност Десислава получи много негативни коментари, че не успя да се втали дълго време. Но когато заяви, че се харесва дебела, чудото се случи и тя отслабна.

 И определено намери любовта, която никога няма да я зареже. Това са конете, по които изпълнителката  е луда.