Диана Димитрова най-после „изплю камъчето“

Екранната д-р Зорница Огнянова от хитовата лекарска сага „Откраднат живот“ е казала името на бияча си. Поне това го е направила пред полицаите, защото вчера е дала показания пред разследващите органи.

Вече месец публичното пространство се тресе заради снимките, които актрисата публикува на личния си профил. На тях тя се показа доста „разкрасена“ и насинена, като заяви, че е бита. Но физическото насилие над нея било приложено не сега, а преди пет години. По думите й грозната случка станала на снимачната площадка на поредицата „Откраднат живот“ пред очите и бездушието на 30-на нейни колеги.

Постът й предизвика бум и доста брожение. Публиката се раздели, мнозина я нападнаха, че сега се сетила да го каже и призоваха да бъде докрай честна, за да посочи насилника.

В пространството се завъртя името на колегата й Юлиан Вергов, като евентуален неин насилник. Мнозина дами го защитиха, но блондина не обели дума нито против, нито в своя защита. Дума не отрони и битата Диана Димитрова. Но пък тръгна горещият слух, че двамата имала страстна любовна афера, но приключила, но не и за битата актриса. Която се намесила в личното пространство на Вергов, като оплела в скандала и неговата щерка.

А Диана Димитрова призова форумци да не вярват на всички клюки и подчерта, че има „висок морал“. Дали?!