Златка Райкова издаде дълго пазена тайна

Плеймейтката е в напреднала бременност. Очаква раждането на второ си дете, плод от любовта й с екс тенисиста Карен Хачатрян.

След като даде живот на малкия Благой, кръстен на татко си Благо Джизъса, силиконката не разкри как  е възвърнала формата си. Не е тайна, че блондинката много държи на перфектното си тяло и бързото връщане в старите й мерки остана табу за феновете й.

Сега обаче Русата Златка е доста по-отворена и не скрива почти нищо от феновете си, с които се среща през уикендите.

На въпрос дали би простила изневяра, Златка Райкова отново даде същия категоричен отговор, както и преди. Тя заяви, че кръшнат ли й, тя винаги затваря вратата към този мъж. Мнозина се досетиха, че думите й се отнасят за Благо Джизъса, който не спираше да й кръшка, докато бяха заедно.

Златка Райкова откровено призна, че ще роди второто си дете със секцио. И ще го направи не по медицински причини, а защото изпитва страх от нормалното раждане. Заради искрените й слова тя получи адмирации в мрежата.

Райкова открехна и дълго пазена тайна. Тя разкри какво ще прави, за да върне перфектните си форми след второто раждане.

„Ще наблегна най-вече на спорта. Ще огранича сладкото и хляба, като последното ми хранене ще е най-късно до 18 часа“, обясни Златка Райкова намеренията си.