Станка Златева най-после си хвана гадже

Многократната световна и олимпийска шампионка по борба се уреди с любовник. Дълго време пехливанката от Крушаре страдаше, че не може да си намери мъж „по мярка“.

Догодина шампионката ще навърти 40 лазарника и майка й не спирала да й опява, че иска да дундурка внуци.

Станка Златева още ближела любовни рани и вехнела по старата си любов Кирил Терзиев. Олимпийският шампион по борба й разби сърцето преди десетина години, като я заряза и се задоми за друга. Тя все още въздишала по него,  а през годините имала само две краткотрайни авантюри, твърдят запознати с личния й живот.

Златева виждала в негово лице мъжа до себе си и дори го представила на родата. Бронзовият олимпийски шампион Радослав Великов също подпалил сърцето й след Кирил, но той гледал на нея само като на дружка.

„Няма мъж за мене“, след това често проплаквала боркинята. Ухажори не липсвали, но те все се лепели за нея, за да я муфтят  и да ги черпи по заведенията.

„Искам да имам човек до себе си, искам деца, но да можеш да го понасяш. Да има какво да си приказваш с него. При мен любовта е трудна. Но спрях да се напъвам. Вярвам, че все има човек за мен“, обяснявала несполуките на личния фронт бившата състезателка.

Сега на хоризонта се появил подходящия, но не съвсем. Защото бизнесмена бил семеен, а тя искала да се разведе, за да не се крият повече.