Те са заедно отдавна, сериозно влюбени са и живеят под един покрив, но досега Диляна Попова никога не се реши да покаже Лъчо публично. Дали от суеверие, или защото с Блатечки се бяха разбрали така, не е ясно, но Асен отдавна с охота се пуска на публични фотоси с любимата си Елеонора Янакиева.

Явно това повлия до голяма степен на Диляна, която най-сетне, години след събирането си с Лъчо, се реши да качи общи фотоси и видео в нета. Манекенката публикува клипче от телефона си, на което се вижда, че се вози в голям джип в джунглата на Коста Рика, а зад нея се усмихва Лъчезар Захариев.

Влюбените не са сами на това пътешествие, а в компанията на Владо Караджов от "Бригада наш дом" и половинката му. Всички очевидно си прекарват страхотно, а Попова сияе - по-озарена и щастлива не сме я виждали.

Припомняме, че с Асен Блатечки връзката й бе доста сложна и трудна като двамата се разделяха на няколко пъти. Явно характерите им се "бият" и не им позволиха да останат заедно, въпреки голямата им обич към сина им Борил.

Е, днес, вече разделени и с нови половинки, Диляна и Асен се разбират чудесно, както и двамата неведнъж са признавали. Може би им е писано да останат "джъст френдс".

Източник: Crimesbg.com