Е, крайно време беше! Ерата на Кубрат Пулев, на сълзите, въздишките, депресиите и успокоителните май вече е окончателно в миналото. А Андреа възкръсна като птицата Феникс. Каква е причината за това - естествено мъж! При това какъв мъж само...

Знаем, че певицата се запозна с красивия турски актьор Емре Йозмен покрай снимките на клип, в който той участва. Искрите явно са пламнали още тогава и днес Андреа не крие, че са двойка и адски влюбени. Тя обаче не желае да дава повече подробности, за да не се изкриви и опорочи всичко, както обикновено се случва у нас.

"Само ще кажа, че рожденият ми ден беше най-прекрасният в живота ми досега и че най-най-вълнуващия и незабравим подарък дойде от Турция, от Истанбул. Другото ще го запазя за себе си и ще му се насладя сама - днес и занапред", казва чалга дивата.

Тя не се тревожи, че е на 37 години, а Емре на 33, защото не смята, че това е проблем, а единственото, което пречи на двойките, е липсата на душевен синхрон. Явно с Йозмен го е изпитала, или поне засега е така.

Не се знае как реагира Кобрата на връзката на бившата си, но близки до него източници са убедени, че се радва искрено. "И той се измори да се чувства постоянно виновен, че уреди живота си, а Андреа не можеше да го забрави. Със сигурност му е олекнало", коментират те.

Източник: Crimesbg.com