Евгений Дайнов е обект на огромен скандал в Нов Български университет през последните дни. Оказва се, че той като преподавател е пълна издънка.

Една от студентките му наскоро публично разкри какви ги вършел политологът на лекциите. Той обиждал всички политици с епитети и прякори. Например на Бойко Борисов казвал Тиквата, на Корнелия Нинова – Корнела и всичко, което сме чували и от други хора.

Тук е мястото да уточним, че в никакъв случай грешката на Дайнов не е, че не харесва политическия ни елит, защото той не е за харесване и съдържа само морално пропаднали хора. Просто начинът на изказ на лекция пред студенти трябва да е друг, особено когато се мислиш за много умен.

Флора Стратиева, която е инфлуенсър и работи в БНТ, разкри, че Евгений се смята за висш ум. Той напуснал СУ навремето, за да дойде в НБУ, защото не му харесвало, че на предното място не можел да обижда наред.

Освен всичко друго професорът почти винаги се явявал подпийнал на работа.

Скандалното му поведение не свършва дотук. Снощи, очевидно отново пиян, професорът оплю студентката си Флора и писа нещо за някакви възбуждания. Което показа, че явно най-после е успял да пребори възрастта по отношение на сексуалните въпроси.

На всичкото отгоре и критериите за оценяване на политологът не са високи. Флора твърди, че си е взела изпита по най-лесния начин. Само написала есе, в което изтъквала колко зле са ГЕРБ и ДПС, което й осигурило шестица.

Вижте наглед скандалните публикации:

Източник: Crimesbg.com