Анелия винаги е била като потайна буба за личния си живот

Поп фолк певицата е държала далеч от прожекторите с кого си ляга. След проваления си брак с Коко Динев, от когото е и единствената й щерка, фолкаджийката не се е показвала официално с никой мъж. Слуховете я свързват с много известни мъже, включително и с Калоян Арсенов, син на екс министърката Долорес Арсенова.

Въпреки че трудно свързва изреченията, за Анелия се носят още клюки, че е една от най-богатите в бранша.

Не е тайна, че Ани не спира да се жалва, че трудно задържа мъжете при себе си, защото била „свободолюбива и властна жена“.

Затова като шок дойде информацията, че изпълнителката вече е попаднала на подходящия мъж. Дори плъзна горещата мълва, че е оставила тузарския си палат, който построи в полите на Витоша на щерка си, а тя се преселила да живее при любовника си. И той се оказа не кой да е, а хазартния бос и собственик на няколко сайта за залагане Любомир Захаринов.

За него се знае, че върти печеливш бизнес с брат си  и е по-млад от Анелия.

След което се завъртя слухът, че двамата са се разделили и певицата отново ближе любовни рани.

За да опровергае слуховете, изненадващо Анелия пусна снимка с гаджето си. Двамата са на фирменото парти на компанията на Захаринов.

„За първи път Анелия показва мъжът, с когото мачка чаршафите. Ама дали това не е партенка или стари сторита, за да запуши устите на зложелателите, че не може да задържи мъж до себе си“, подозират я в нета.