Тя е новото и харесвано лице на Би Ти Ви. Може би, защото има своето си собствено и интелигентно излъчване, а не пунтира на всяка втора кифла като Натали Трифонова например... Бесте Сабри бързо спечели симпатиите на зрителската аудитория и то с кадърността и ума си, вместо с крака и ц*ци.

Най-после!! Ето го симпатягата Борислав - богатото гадже на Бесте Сабри! (събират се отново след раздяла - СНИМКИ)

Затова и към днешна дата интересът към нея и личния й живот е голям. Мнозина се питаха дали има приятел, как изглежда той, щастливи ли са заедно... Е, да. Ето го и приятелят на Бесте, който се казва Борислав и с когото се влюбват още в гимназията.

Най-после!! Ето го симпатягата Борислав - богатото гадже на Бесте Сабри! (събират се отново след раздяла - СНИМКИ) - Снимка 2

"Бяхме ученици, когато станахме гаджета. После обаче Шотландия ни раздели, защото аз отидох да следвам там. По онова време си намерих друг приятел, от Литва. Като се върнах в България той дори дойде с мен, но след известно време разбрахме, че не сме един за друг и всеки си пое по пътя. Мна време и отново се срещнахме с Борислав покрай обща компания. Оказа се, че чувствата никога не са си отивали и... ето ни заедно", разказва Сабри.

Най-после!! Ето го симпатягата Борислав - богатото гадже на Бесте Сабри! (събират се отново след раздяла - СНИМКИ) - Снимка 3

Двамата с Борислав живеят под наем в "Манастирски ливади", а той работи като специалист по логистика в голяма фирма. Да, той има пари, за да я води по почивки и да я глези, но не е и неприлично богат, както някъде се твърдеше. А Бесте гарантира, че не иска друго, освен щастието им днес.

Източник: Crimesbg.com