Раздялата на Радина Кърджилова и Деян Донков е още от началото на годината, но се разчу публично едва преди няколко месеца. И... панаирът започна. От двойката обаче, този, който не се свенеше да дава интервюта, да обяснява как красотата на жена му омръзва, как около него има много и интересни жени и как не иска да дели сцена с бившата си... беше Деян Донков.

Както вече се разбра, той направи така, че Радина да отпадне от постановката "Любовникът" и да бъде заменена с друга актриса, защото видиш ли, не искал да я целува... Инфантилни и дори просташки реакции.

До момента Радина Кърджилова пазеше мълчание, с което доказа, че е по-възпитаният и читав човек в тази връзка. След декларациите на Деян с колко голям брой жени се забавлява обаче, на бившата му вече й дойде "туу мач". И скочи.

Да, Кърджилова реагира като дори публикува текст в нета, с който отказва да играе нелепите игрички на Донков и го определя като нещастен и наранен от живота човек.

"Но има и хора, които са били наранени (явно визирайки себе си), но отказват да нараняват другите по същия начин. Останете и вие такива", призова актрисата.

Източник: Crimesbg.com