Златка Райкова обвинява Благой Георгиев, че бил никакъв баща за сина им и иозбщо не го търсел след раздялата, а истината е, че тя самата не е много по-отговорна. Блондинката изобщо не си променя начина на живот, макар вече да има две малки дечица.

Коя майка ще остави едномесечното си бебе, за да мърсува по морето. Златка Райкова го направи. Тя е с гаджето си Карен по родните дискотеки на Черноморието, докато децата й са с баба си. Нито майка им, нито бащите им се интересуват от тях, както изглежда.

На всичкото отгоре Златка се друса с опияти по заведенията. Тя сама разкри, че с Карен ползват райски газ. Макар да не е официално забранен, райският газ е един вид наркотик, защото създава чувство за еуфория. Не са един или два случаите, в които тийнейджъри, употребили райски газ, посещават Спешното след това.

Златка е голям човек, но в случая трябва да се замисли какво консумира, защото в момента кърми. Друсайки се с опияти, тя разваля кърмата си и съответно вреди на бебето си.

Завършен егоист като Златка Райкова обаче едва ли я интересува, че може да навреди на детето си. Тя мисли преди всичко за себе си, което трябваше да се промени, след като стана майка, но уви, не се.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com