Браво на Диляна Попова! И тя като Моника Белучи е решила да остарява с класа и достойнство. Въпреки че разликата между двете е голяма, Диляна е още само на 42, тя също като актрисата отказва да се превърне в изкуствена кукла, без излъчване и мимика.

Попова беше гост при Лора Крумова и възхити зрителите с ум и поведение. Най-красивата манекенка у нас си показа смело истинската кожа - с вече образували се бръчки по челото и около устата, но заяви, че е твърдо против масовите карикатури - скули като яйца, устни - целунали горещ котлон и излъчване на умряла патица.

Най-красивият модел Диляна Попова си показа бръчките на 42: Не ми пука, няма да се лиша от излъчване! (СНИМКИ)

"Не ми пука. Това съм аз, харесвам се, добре съм в кожата си, какво повече?! Няма да изгубя излъчването си за нищо на света, защото точно това става, когато прекалиш с "подобренията". И защо никой не обяснява на тези жени и момичета, че всъщност това не са подобрения, при някои дори клонят към извр@щения", категорична е Диляна Попова.

Най-красивият модел Диляна Попова си показа бръчките на 42: Не ми пука, няма да се лиша от излъчване! (СНИМКИ) - Снимка 2

И разсъжденията й явно са логични и правилни, щом тя изобщо не страда от липса на мъжко внимание и ухажори. Разбира се, не им обръща внимание, защото отдавна вече има сериозна връзка с Лъчезар Захариев, а преди него омая самия мъжкар на родното кино Асен Блатечки.

"Е, явно тези и другите нормални мъже харесват естествено красиви жени, а не клоуни", пишат в нета.

Източник: Crimesbg.com