Брутално проста и евтина - така определят потребителите в мрежата бившата миска Венцислава Тафкова, цъкаща бащини пари за реклама в един единствен роден сайт. Причината е ясна - момето от Пловдив много сака да си найди мъж от Софето, но не би - не й се получава, защото никой не я иска. А защо не я иска, на този въпрос можем да си отговорим и сами...

Ами, не само е просто момичето, но и се държи като откровена простит*тка. Снощи, навръх Деня на влюбените, тя реши да си събуе гащите и да си покаже телесата в нета, че барем се намери някой да я "оноди".

Венцито постна фотосите си, на които е по черен сутиен, черни ръкавици, но без гащи... някъде около полунощ. Сами си отговорете дали щеше да има време и да й се занимава с това, ако имаше до себе си приятел, който да я глези на празника?!

Очевидно бе, че Тафкова не само е сингъл на Свети Валентин, но и е пияна на мотика. В противен случай надали щеш да я докара чак дотам, коментират очевидци на снимковия пасквил.

"Тази гнусотия е искала да си намери някой загорял, че поне онлайн да се изджаластрят. Каквато е тъпа и смотана, сигурно се кефи от мисълта, че някакви неудачници лъскат бастуните по снимките й", направиха я на нищо в нета.

Източник: Crimesbg.com