Тони Димитрова днес празнува юбилей

Гласовитата бургазлийка става на 60, но отново е сама. Българската Бони Тейлър, позната така заради характерния си глас, ще отбележи специалния си ден в тесен семеен кръг. Тя многократно се е изказвала, че се е уморила от хора и гюрултия, затова предпочита уюта на дома, както и наистина приятелски настроени хора около себе си.Но гласовитата изпълнителка отново е сама, без мъж..

Наскоро се завъртя интригата, че има интимна връзка с бургаския хирург д-р Мирослав Обрейков. Само че обичаната изпълнителка изригна срещу тези писания  и заяви, че двамата се познават от преди две години и между тях не е имало нищо повече освен приятелство.

„Никога не сме били гаджета с д-р Обрейков. Той е един от най-уважаваните лекари с морския град. Нито сме били интимни, нито сме се разделили без любовни драми или защото връзката ни се е изчерпала“, заяви и Тони Димитрова, въпреки че много от феновете й твърдят друго. По думите им двамата наистина били двойка, но живеели разделени и в един момент връзката им се изчерпала.

След скандалната раздяла с по-младото й гадже Иван Ченов, певицата пази ревниво личния си живот. Двамата с китариста се запознават, след участието му в „Гласът на България“. Дори заживяват заедно, но той трупа слава на неин гръб. И не спира да хойка по чужди жени, както и да пилее парите й по хазартни зали.

Въпреки че във виртуалното пространство двамата дълго време си разменяха „любезности“, Тони Димитрова никога не посочи директно причината за раздялата им.

Източник: Лупа.бг